ЧЕГ "Проф. Иван Апостолов" Учебна година 2018/2019

Измина още една учебна година (Видео)

Официално изпратихме учениците в лятна ваканция! Класните стаи се изпразниха, коридорите заглъхнаха. Учителите довършват последните си задачи по оформяне на картони и документация преди  също да напуснат сградата за лятото. Измина още една учебна година в ЧЕГ „Проф. Иван Апостолов“. Но преди училището официално да взлезе  в летен режим си мислим каква е равносметката?

Изпратихме 23-ия си випуск , зрелостниците ни отново постигнаха високи резултати на матурите, взехме участие в множество състезания и инициативи, продължихме традициите си и сме на прага да приключим строежа на третия етаж. Годината беше динамична, изпълнена с емоции, предизвикателства и успехи-индивидуални и екипни.

 

Времето отново мина неусетно, може би защото нямаше ден, през който да скучаем. Учениците ни проявяваха трудолюбие, старание и креативност във всяко начинание. Не пропускаха да отбележат празниците с оригинални идеи, много настроение и желание.

 

Продължиха да пътуват и извживяват заедно много неща за първи път. Да опознават, да търсят, да задават въпроси и да се учат всекидневно.

 

Не са малко и плановете ни за следващата година. Но преди да я псорещнем с нови сили, е време за заслужена почивка и малко равносметка. Камерата няма как да обхване всички моменти, които са се случили през изминалите месеци, но тези които сме успели, споделяме с вас в това филмче. Какво постигнахме? Вижте във видеото. Благодарим ви, че сте с нас!

Край