Skip to main content

Клубове

СПОРТНИ КЛУБОВЕ

Ръководители: Полина Димитрова, Атанас Димитров, Анастас Капитанов, Слави Нучев

Никога не казвай никога, защото границите, точно като страховете, често се оказват просто илюзии. – Майкъл Джордан

Независимо дали искате да танцувате народни танци или да тренирате баскетбол, или пък дори да плувате – мястото ви е тук!

ALUMNI КЛУБ

Ръководител: Иван Петров

ТЕАТРАЛЕН КЛУБ

Ръководител: Татяна Дулева

Млади таланти, заповядайте в театралния ни клуб, за да разкриете артистичния си потенциал, да овладеете сценични умения, да вложите творческата си енергия в пресъздаването на пиеси. Очакваме ви, за да се посмеем и „поплачем“ заедно, да внесем романтика в ученическото ежедневие.

КЛУБ ПО ЖУРНАЛИСТИКА

Ръководители: Даниел Николов, Вероника Лозанова, Поля Павлова

Млади журналисти, ако сте изкушени от силата на словото и искате да се включите в отразяването на училищния живот, заповядайте в клуба по журналистика. Очакват ви интересни занимания, разнообразни теми, творчески задачи, както и невероятния шанс да работим съвместно с професионалисти от различни медии.

КЛУБ ПО ПСИХОЛОГИЯ

Ръководител: Марина Кларксън

КЛУБ SCIENCE

Ръководители: Яна Шопова, Момчил Бенов, Константин Илчев

Разкрийте мистериите на науката! Присъединете се към клуба по природни науки и затегнете коланите за пътешествие, простиращо се от градивните частици на Земята, та чак до космоса. Независимо дали се интересувате от биология, химия или физика, нашите врати са отворени за вас! Ще посещаваме различни научни обекти, ще каним гости и ще разискваме теми, които да утолят жаждата ви за знания.

КЛУБ ПО ДЕБАТИ

Ръководител: Момчил Бенов

За да съществуват добри идеи и истински иновации, са необходими взаимодействия между хората, конфликти, спорове, дебати. – Маргарет Хефернан

Заповядайте в клуба по дебати! Подобрете ораторските си умения, изградете увереност и участвайте във вдъхновяващи дискусии. Независимо дали сте опитен дебатьор или новак, ние приветстваме всички ученици, които са готови да дебатират със страст по всякакви проблеми. Това е мястото за вас, ако искате гласът ви да бъде чут.

АРТ АТЕЛИЕ

Ръководител: Боряна Мастикова

КЛУБ БЧК

(Български Червен кръст)

Ръководител: Милена Колева

Клубът се ангажира да следва политиките и принципите на мрежата, участва в дейности и инициативи съвместно с други клубове от мрежата или самостоятелно. Учениците имат възможност да организират собствени кампании и други доброволчески инициативи.

ПОДГОТОВКА ЗА ОЛИМПИАДА И СЪСТЕЗАНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Ръководител: Снежанка Георгиева

ПОДГОТОВКА ЗА ОЛИМПИАДА ПО ХИМИЯ

Ръководител: Момчил Бенов

Клубът е подходящ за тези от вас, които имат състезателен дух и искат да се сблъскат лице в лице с разнородни и интересни задачи по химия.

КЛУБ ПО МУЛТИМЕДИЯ

Ръководител: Павел Иванов

Клубът по „Мултимедия“ набира млади магьосници, които имат интерес да практикуват Магията на киното… и телевизията.

КЛУБ ПО ТВОРЧЕСКО ПИСАНЕ И ЛИТЕРАТУРА

Ръководител: Ирина Велева

В курса се събираме за да изследваме позициите си по вечни теми като Живота, Любовта, Свободата, Приятелство чрез собственото си спонтанно възприятие и чрез дискусията на митология и литература.  Ние се свързваме с това, което е собствената ни истина по темата за момента, четем откъси от класическа и модерна литература и после създаваме текстове на английски. Някои от тях се публикуват, други си остават лични. Целта е да изследваме, да се забавляваме докато четем и пишем и да ставаме все по-опитни в творчеството си. Естественият резултат е засилено въображение, по-голяма увереност в мненията ни и лекота в изразността. 

ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО БЕЛ

(за чужденци)

Ръководител: Поля Павлова

Какво казват за нас

Референции

Благодарна съм като родител за това, че всяка година се увеличава предлагането на клубове по интереси след училище. Дъщеря ми има часове по вокално майсторство, защото музиката я прави щастлива. Ходи на клуб по народни танци, които я тонизират и радват. Плува в басейна на училището и поддържа здравето и състезателната си форма.

Родител

През годините моята дъщеря имаше възможност да участва в театрални постановки на английски, да пише в училищен вестник, да взима уроци по китара, да участва в клуб по дебати, в инициативи на Червения кръст, училищни състезания по плуване, хандбал, баскетбол и волейбол.

Родител