Клубове

Благодарна съм като родител за това, че всяка година се увеличава предлагането на клубове по интереси след училище. Дъщеря ми има часове по вокално майсторство, защото музиката я прави щастлива. Ходи на клуб по народни танци, които я тонизират и радват. Плува в басейна на училището и поддържа здравето и състезателната си форма.
През годините моята дъщеря имаше възможност да участва в тетатрални постановки на английски, да пише в училищен вестник, да взима уроци по китара, да участва в клуб по дебати, в инициативи на Червения кръст, училищни състезания по плуване, хандбал, баскетбол и волейбол.

НАРОДНИ ТАНЦИ

Съставът ни по народни танци има отговорната задача да ни представя на всяко училищно мероприятие. Той е неразделна част от нашите празници и с прекрасните си танци и носии винаги ни носи много настроение. Заповядайте в клуба по народни танци и отпуснете душата си в ритъма на народната музика.

ТЕАТРАЛЕН КЛУБ

Млади таланти, заповядайте в театралния ни клуб, за да разкриете артистичния си потенциал, да овладеете сценични умения, да вложите творческата си енергия в пресъздаването на пиеси. Очакваме ви, за да се посмеем и „поплачем“ заедно, да внесем романтика в ученическото ежедневие.

КЛУБ ПО ЖУРНАЛИСТИКА

Млади журналисти, ако сте изкушени от силата на словото и искате да се включите в отразяването на училищния живот, заповядайте в клуба по журналистика. Очакват ви интересни занимания, разнообразни теми, творчески задачи, както и невероятния шанс да работим съвместно с професионалисти от различни медии.

СПОРТОВЕ

В спортния ни комплекс ще развиете състезателния си дух и ще се борите за победи в атрактивни спортове, които можете да практикувате през цялата седмица – баскетбол, волейбол, футбол, тенис на маса, хандбал, плуване и бадминтони. Изберете този, които най-много ви вълнува и вложете в него сърцето и енергията си. Нашите треньори ще ви подкрепят и насърчават, за да дадете най-доброто от себе си.

Ако искате да се запишете в някой от клубовете, моля попълнете и изпратете формата.

    Enter your full name

    Enter a valid email