fbpx

Клубове

  • Благодарна съм като родител за това, че всяка година се увеличава предлагането на клубове по интереси след училище. Дъщеря ми има часове по вокално майсторство, защото музиката я прави щастлива. Ходи на клуб по народни танци, които я тонизират и радват. Плува в басейна на училището и поддържа здравето и състезателната си форма.
  • През годините моята дъщеря имаше възможност да участва в тетатрални постановки на английски, да пише в училищен вестник, да взима уроци по китара, да участва в клуб по дебати, в инициативи на Червения кръст, училищни състезания по плуване, хандбал, баскетбол и волейбол.

НАРОДНИ ТАНЦИ

Съставът ни по народни танци има отговорната задача да ни представя на всяко училищно мероприятие. Той е неразделна част от нашите празници и с прекрасните си танци и носии винаги ни носи много настроение. Заповядайте в клуба по народни танци и  отпуснете душата си в ритъма на народната музика.

ТЕАТРАЛЕН КЛУБ

Млади таланти, заповядайте в театралния ни клуб, за да разкриете артистичния си потенциал,  да овладеете сценични умения, да вложите творческата си енергия в пресъздаването на пиеси. Очакваме ви, за да се посмеем и „поплачем“ заедно,  да внесем  романтика в ученическото ежедневие.

КЛУБ ПО ЖУРНАЛИСТИКА

Млади журналисти, ако сте изкушени от силата на словото и искате да се включите в отразяването на училищния живот, заповядайте в клуба по журналистика. Очакват ви интересни занимания, разнообразни теми, творчески задачи, както и невероятния шанс да работим съвместно с професионалисти от различни медии.

СПОРТОВЕ

В спортния ни комплекс ще развиете състезателния си дух и ще се борите за победи в атрактивни спортове, които можете да практикувате през цялата седмица - баскетбол, волейбол, футбол, тенис на маса, хандбал, плуване и бадминтони. Изберете този, които най-много ви вълнува и вложете в него сърцето и енергията си. Нашите треньори ще ви подкрепят и насърчават, за да дадете най-доброто от себе си.

Ако искате да се запишете в някой от клубовете, моля попълнете и изпратете формата.

Enter your full name

Enter a valid email

Скъпи ученици и родители, поради обявеното извънредно положение и всички превантивни мерки, които взимаме, засега втората дата за приемен изпит след 7-ми клас се отлага.

Ще следим ситуацията и ако желаете да бъдете информирани когато бъде обявена нова дата, попълнете формата за регистрация, за да получите информация, когато имаме такава.

Благодарим ви!

Желая да получа информация за нов изпит