Подготвителен курс за кандидат-гимназисти

ЧЕГ „Проф. Иван Апостолов” провежда целогодишно курсове за подготовка на кандидат-гимназисти. Курсът е съобразен с изискванията на МОН и новите учебни програми за външно оценяване и кандидатстване след 7. клас.

Като образователна институция с над 25–годишни традиции, знаем, че подготовката за кандидатстване след 7. клас е предизвикателство за ученици и родители.  С помощта на  опитни преподаватели и в малки  групи, позволяващи индивидуална работа с всеки курсист, се стремим да създадем спокойна и мотивираща среда, в която седмокласниците да надграждат знанията си.

Обстойното  изучаване на всички теми от материала за 7. клас  ще помогне както за постигане на високи  резултати на изпитите за външно оценяване, така и за поддържане на отличен успех  през цялата учебна година.

Учениците ще получат специализирана  подготовка по новия формат на изпита за външно оценяване – тестове по български език и литература и математика и овладяване  на умения за създаване на трансформиращ преразказ.

Всеки раздел от учебния материал завършва с пробни  изпити, които като времетраене и атмосфера пресъздават реалната изпитна ситуация.

Родителите получават ежемесечна информация за постиженията на учениците и препоръки за подобряване на подготовката.

Курсът е базиран върху 240  учебни часа – 120 за модул български език и литература и 120 за модул математика. Часовете се провеждат през седмицата /след обяд/ или в събота в блок по 4 учебни часа за всеки от модулите.

Начало на седмичния курс \вторник и четвъртък\ – 24.09.2019 г.

Начало на съботния курс \всяка събота\ – 28.09.2019 г.

Записването става с попълване на регистрационен формуляр, подписване на договор за обучение и внасяне на първа вноска. Таксата за всеки модул е 1020 лв., а за двата модула – 1960 лв., като може да бъде платена на 1, 2 или 3 вноски.

При записване се заплаща 1/3 от таксата, а останалите вноски.

За допълнителна информация: тел. 0896645515; 0896645510; 0896645521