fbpx

„Професионалисти в училище“

„Какво може да мотивира най-много един журналист?
Това да му кажат, че не може.“

Благодарим на Живка Попатанасова и Христо Николов от Bloomberg TV Bulgaria, първите ни гости от кампанията на Кариерния ни център – „Професионалисти в училище“, за чудесната среща, която проведоха с учениците вчера.

Беше ни интересно да чуем за професионалния им път като журналисти и водещи и за това какво най-много ги мотивира да не се откажат от предизвикателсвтата на своята работа. Разбрахме колко интересна и динамична може да бъде тя, въпреки че често поставя на изпитание моралните принципи.

От многобройните въпроси на учениците стана ясно, че сме запалили у тях искарата за бъдеща реализация в сферата на медиите и журналистиката. Пожелаваме им успех! А на нашите гости-до нови срещи!

Скъпи ученици и родители, поради обявеното извънредно положение и всички превантивни мерки, които взимаме, засега втората дата за приемен изпит след 7-ми клас се отлага.

Ще следим ситуацията и ако желаете да бъдете информирани когато бъде обявена нова дата, попълнете формата за регистрация, за да получите информация, когато имаме такава.

Благодарим ви!

Желая да получа информация за нов изпит