Skip to main content
Какво казват за нас

Референции

Завърших профил „Право“ през 2009 г. След това заминах за Флорида, където специализирах „Political Science and Business administration“ в University of Maine. Като ученик бях активен спортист, участвах в отбора по баскетбол и се радвах на множество победи. В момента съм директор бизнес развитие в компанията „Юроспийд“. Най-ясните ми спомени от гимназията са свързани с баскетболния отбор и всички моменти, които съм изживял с отбора си и спечелените от нас купи.

Николай РашковЗавършил профил „Право“ през 2009 г.

Благодарна съм на ръководството на гимназията за спокойната, безопасна, вдъхновяваща среда за учене. Приятно ми е да знам, че дъщеря ми прекарва голяма част от деня си в чисто, светло, уютно пространство с артистично украсени коридори и фоайета, където учениците разговарят, четат, свирят на китара, а пред очите им са изложени учебни проекти и мотивиращи сентенции.

Родител

След гимназията завърших бакалавърска степен по „Приложна математика“ и магистърска по „Вероятности и статистика“ във Факултета по математика и информатика в Софийски университет. В момента съм докторант към Департамент „Информатика“ на Нов български университет. Вече 9 години съм асистент по геометрия към ФМИ на Софийския университет. Животът в училище е безгрижен и забавен, но разбираме това чак след като вече сме си тръгнали от там. В гимназията беше весело и различно и всеки ден научавахме нови и интересни неща.

Невяна ГеоргиеваЗавършила профил „Право“ през 2004 г.

Завърших Гимназия „Проф.Иван Апостолов“ през 2010г., профил „Хуманитарен“, но, съвсем неочаквано за всички, продължих обучението си в Техническия университет в София, специалност „Телекомуникации“. В момента работя по специалността си в голяма телекомуникационна компания. Спомените ми от Гимназията са неизброими – от първия учебен ден до самия край - вълнуващите срещи с приятелте, интересните часове и разговорите с учителите, театралните репетиции и незабравимите екскурзии. Всеки нов ден в училище беше вълнуващ и различен.

Йоанна НиколоваЗавършила профил „Хуманитарен“ през 2010 г.

Аз съм горд представител на профил „Мениджмънт“, випуск 2010. Любимият ми предмет беше математиката. Часовете по Предприемачество също ми бяха любими заради разчупената атмосфера и нетрадиционните и интересни role play игри, които г-н Дойков организираше. Що се отнася до учители, не бих могъл да избера един човек, защото всеки един от тях е допринесъл с много за моите знания и израстване в гимназията, затова бих благодарил на всеки един от тях за отделеното време и ентусиазъм.

Васко ЯнчевЗавършил профил „Мениджмънт“ през 2010 г.

След гимназията завърших в Икономическия университет, следвах и „История на изкуствата“ в Испания. Пътувам много, обиколила съм почти всяка точка на света, което е една от сбъднатите ми мечти. Занимавала съм се с много неща и всички с основен мотив - да бъда полезна на обществото. Била съм кмет на град Годеч, а към момента съм основател и директор на фондация „Дива земя“, която подпомага талантливи деца и деца в неравностойно положение. Организирам арт работилница в 4 града и спортен клуб.

Ваня ЛамбеваЗавършила профил „Мениджмънт“ през 1998 г.

Ако искате да разкажете и своята история, изпратете я на: