fbpx

Училищна база

  • Благодарна съм на ръководството на Гимназията за спокойната, безопасна, вдъхновяваща среда за учене. Приятно ми е да знам, че дъщеря ми прекарва голяма част от деня си в чисто, светло, уютно пространство с артистично украсени коридори и фоайета, където учениците разговарят, четат, свирят на китара, а пред очите им са изложени учебни проекти и мотивиращи сентенции.
    Родител

От 2014 година Гимназията разполага със собствена база - училищен комплекс „Азбуки“ в кв. Мусагеница. Той включва три корпуса: Детска градина „Little Steps”, Английска гимназия „Проф. Иван Апостолов” и Основно училище „Азбуки”, както и Спортен комплекс „Азбуки“. В него на разположение са спортна зала с баскетболно и волейболно игрище,  басейн и три по-малки спортни зали.

Учениците се обучават в модерни учебни стаи, оборудвани с интерактивни дъски и компютри. Разполагаме с креативна стая и Business Lab кабинет за Agile Learning. Имаме кътове за отдих и библотека с книги на различни езици.

В строеж е и 3-ти етаж за учениците на Гимназията, който ще бъде готов до началото на учебната 2019/2020 година.

 

Скъпи ученици и родители, поради обявеното извънредно положение и всички превантивни мерки, които взимаме, засега втората дата за приемен изпит след 7-ми клас се отлага.

Ще следим ситуацията и ако желаете да бъдете информирани когато бъде обявена нова дата, попълнете формата за регистрация, за да получите информация, когато имаме такава.

Благодарим ви!

Желая да получа информация за нов изпит