fbpx

Честит 15-ти септември!

„Скъпи ученици, уважаеми учители, уважаеми родители, щастлив съм да ви приветствам с добре дошли на първия учебен ден от новата учебна година! Година 27-ма поред от историята на ЧЕГ „Проф. Иван Апостолов“. Всяка година този ден някак си ни зарежда с позитивизъм, приповдига настроението ни и ни предизвиква да бъдем по-активни, по-добри и по-успешни. И този ден, без да е официален празник, отбелязан в календара, се превръща в такъв. Затова честит празник, честит първи учебен ден на всички преподаватели, родители и ученици.“

 

С тези думи директорът на гимназия „Проф. Иван Апостолов“ откри новата учебна година! Особено специална за нас, не само защото посрещнахме нови  ученици, но и защото открихме новия трети етаж на сградата.

 

В този слънчев и прекрасен ден си обещахме да продължаваме да бъдем все така мотивирани и успешни – ученици и учители, и със стремеж за покоряване на нови върхове. Продължаваме да работим по иновативни програми и проекти, да обогатяваме програмата си, да въвеждаме нови учебни дисциплини и да осигуряваме на учениците ни сигурна и подпомагаща среда за развитие.

 

От тази година стартира и кариерният ни център, който ще има за цел да подпомага учениците по пътя към професионалното им ориентиране.

Пожелаваме си една успешна година, изпълнена с позитивни емоции и запомнящи се моменти!

 

За да разгледате всички снимки от първия учебен ден, посетете страницата ни във фейсбук тук.

Скъпи ученици и родители, поради обявеното извънредно положение и всички превантивни мерки, които взимаме, засега втората дата за приемен изпит след 7-ми клас се отлага.

Ще следим ситуацията и ако желаете да бъдете информирани когато бъде обявена нова дата, попълнете формата за регистрация, за да получите информация, когато имаме такава.

Благодарим ви!

Желая да получа информация за нов изпит