Skip to main content
Ние от ЧЕГ „Проф. Иван Апостолов“ посрещаме днешния ден с много радост и голямо удовлетворение!
След усърдна работа учениците от 11.клас, с профилиращо обучение по предприемачество и информационни технологии, се класираха със своите 3 отбора за финала на състезанието по програма „Учебна компания“ на Джуниър Ачивмънт България. От 49 компании от цяла България до финалния кръг, който ще се проведе в началото на месец юни 2021 г., бяха допуснати най-добрите 15 отбора.
За първа година участвахме с 4 проекта, което направи координацията на работата през време на дистанционното обучение много трудна. Въпреки това учениците разработиха чудесни продукти, справиха се отлично с бизнес анализите и направиха добро дигитално представяне, което ги отличи сред конкурентите и ги класира за финалния кръг!
През тази една година учениците се научиха да бъдат лидери,но и да работят в екип. Развиха своите умения в сферата на маркетинга, финансите, счетоводството и дизайна. Проектите, които създадоха, са обвързани с кръговата икономика, опазването на околната среда и социалното предприемачество.Така гимназистите доказаха, че светлото бъдеще на света зависи от младите хора, техните идеи и действия!