Skip to main content

Компанията на Ko&Co Industries и прототипът им „RE:AIR“ е един от финалистите в състезанието по програма „Учебна компания“ на Джуниър Ачийвмънт България. Освен тях, още два наши отбора се класираха за финалния етап на надпреварата. Очаквайте представянето на интересните им бизнес идеи още утре!

Най-добрите учебни компании от цяла България ще защитават своите бизнес проекти и ще се борят за първото място „Изгряващи звезди“ 2021, през месец юни. Успех!!!

С гордост ви представяме екип Ко&Co Industries и прототипът „RE:AIR“, с който те достигнаха до полуфиналния кръг на състезанието по програма „Учебна компания“ на Джуниър Ачийвмънт България. Габи, Венци, Захари, Александър, Константин и Борис са ученици от 11. клас с профилирано обучение по предприемачество и информационни технологии. Те ще се борят за влизане във финалния кръг с още 48 отбора от цяла България. Повече информация за продукта, който сами са изработили и презентират, можете да научите от сайта на компанията им и тяхната презентация. Стискаме палци и ви желаем успех!