25 години Гимназия „Проф. Иван Апостолов“


Изключително горди и щастливи сме, че стигнахме до тук! Отбелязахме 25 години от създаването на гимназия „Проф.Иван Апостолов“, училището, което започна с „една класна стая“ и извървя пътя до утвърдена, елитна и успешна езикова гимназия, иновативно училище, училище посланик на Европейския съюз, училище с история, традиции и изключително успешни преподаватели и ученици. Разширихме границите си и сбъднахме мечтата си, като създадохме Училищен комплекс „Азбуки“, който обединява в себе си Детска градина Little Steps, ЧОУ „Азбуки“ и  гимназия „Проф. Иван Апостолов“ .

С безкрайно нетърпение и вълнение, затрогващи поздравителни адреси, много енергия, талант и креативност  премина тържественият спектакъл по слуай 25-годишния юбилей на Гимназията. Благодарим на всички гости, които ни уважиха, на прекрасният ни екип, който създаде спектакълът и на невероятните ни ученици за тяхната отдаденост и желание.

Пожелаваме си още много години, през които да бъдем задружни, смели, креативни и да продължим да изграждаме училището си с любов и желание!

Честит юбилей!